2024-4

Fany Info REVUE 2024-4

  • Jana Havrdová: Máme rádi, když lidé jídlo dělají s láskou.
  • GastroMix: Informace z domova i ze světa
  • Etela: Těm, kteří pomoc potřebují!
  • Baristika: World of coffee Copenhagen
  • Více o známém: Kořenová zelenina II . – pastinák a ředkve
  • Krok za krokem: Žabí stehýnka
  • s estragonovým krémem a chřestem
  • Pivoznalství: Karlovský pivovar Velké Karlovice
  • FANY tipy: Kukuřičná polévka
  • Téma: Lanýže a další houby v profesionální kuchyni
  • Světoznámé ikonické pokrmy: Guláš
  • Reportáž: Vojtovo netradiční menu
  • Trendy pokrm: Wellington z jelena
  • Sladké pábení: Jak inovace formují budoucnost sladkostí II .
  • ReGaKon: Mace Tábor
  • FANY tipy: Filírované kachní prsíčko
  • Gastronomie v historii: Kavárna na hlavní třídě
  • Soutěž o osmnáctiletou skotskou whisky!
  • Kalendář gastronomických akcí