Fany Info REVUE 2020-4
- Karel Voříšek: Jím rád to, co místní!
- GastroMIX: Informace z domova i ze světa
- Reportáž: Krůtí hamburger s invencí a fantazií
- Vínoznalství: Návrat zmizelých vinic (X.)
- Baristika: Myanmarské opojení kávou
- FANY tipy: Houbový krém, lanýžové perličky
- Téma: Rajčata v profesionální kuchyni
- Trendy pokrm: Pošírovaná hruška ve víně
- Sladké pábení: Josef Maršálek, pokorný cukrář
- FANY tipy: Trhaná mufloní kýta
- Více o známém: Bujón, nebo vývar?
- Reportáž: HiChef pro tvořivé gastronomy
- Krok za krokem: Ovocný koláč pečený v grilu
- Legislativa v gastronomii: Prevence je vždy levnější než následky
- Trendy pokrm: Terina z divočáka
- Gastronomie v historii: Josef Bittermann
- FANY tipy: Kroketa z kozího sýra