2020-4

Fany Info REVUE 2020-4

  • Karel Voříšek: Jím rád to, co místní!
  • GastroMIX: Informace z domova i ze světa
  • Reportáž: Krůtí hamburger s invencí a fantazií
  • Vínoznalství: Návrat zmizelých vinic (X.)
  • Baristika: Myanmarské opojení kávou
  • FANY tipy: Houbový krém, lanýžové perličky
  • Téma: Rajčata v profesionální kuchyni
  • Trendy pokrm: Pošírovaná hruška ve víně
  • Sladké pábení: Josef Maršálek, pokorný cukrář
  • FANY tipy: Trhaná mufloní kýta
  • Více o známém: Bujón, nebo vývar?
  • Reportáž: HiChef pro tvořivé gastronomy
  • Krok za krokem: Ovocný koláč pečený v grilu
  • Legislativa v gastronomii: Prevence je vždy levnější než následky
  • Trendy pokrm: Terina z divočáka
  • Gastronomie v historii: Josef Bittermann
  • FANY tipy: Kroketa z kozího sýra