2019-3

Fany Info REVUE 2019-3

  • Michal Malátný: Oceňuji jednoduché chutě
  • GastroMIX: Informace z domova i ze světa
  • FANY Gastroservis: Prezentace s nadhledem
  • Reportáž: Maso až na druhém místě
  • Krok za krokem: Hovězí pastrami s kváskovým chlebem
  • Reportáž: Jedna vítězka ve dvou disciplínách
  • FANY tipy: Restovaná chobotnice na glazovaném pak choi
  • Baristika: Porcelán – nenahraditelný partner madam kávy
  • Vzdálená kuchyně: Kambodža
  • Trendy pokrm: Kukuřičné kuře s kukuřicí
  • Téma: Grilování – věda i zábava
  • Můj názor: Jakub Kotyza
  • Více o známém: Houby – naše i cizokrajné
  • FG podporuje: Etela, I. Faiaraislová, Z. Vobecký
  • Vínoznalství: Návrat zmizelých vinic VI.
  • Sladké pábení: Saint Tropez – českofrancouzská cukrárna
  • Reportáž: Hradecké soutěžení
  • JNT: Do roka a do dne
  • Kuchařské osobnosti české gastronomie: Václav Blažej
  • Kalendář gastronomických akcí: červenec – září