2017-1

Fany Info REVUE 2017-1

  • Markéta Hrubešová: Z chřipky mne vyléčil pořádný biftek!
  • GastroMIX: Informace z domova i ze světa
  • FANY Gastroservis: Velkolepý křest
  • Krok za krokem: Hovězí tatarák s argentinskou krevetou
  • IKA 2016: Kulinářská olympiáda I.
  • Vínoznalství: Ostřílení mazáci, zdatní nováčci IX.
  • Tipy FANY: Smažená vejce, bramborová pěna s lanýžem
  • Téma: HACCP
  • FANY Gastroservis podporuje: Více než milión korun potřebným
  • Reportáž: Michelinská smršť potřetí
  • Reportáž: Mozart v kuchyni
  • Můj názor: Petr Heneš
  • Baristika: Uganda – druhá matka kávy
  • Vzdělávání: Kulinářská akademie Grosseto
  • Reportáž: Tuňákové svačinové dobroty
  • Více o známém: Čokoládové mámení
  • Sladké finále: Do Brna za cukrářským poznáním
  • Trendy pokrm: Losos marinovaný v koriandru
  • Můj názor: Martin Hruška
  • Prezidentská gastronomie: Antonín Zápotocký
  • Tipy FANY: Pavlova s jahodami
  • Kalendář gastronomických akcí: leden–duben 2017