
Fany Info REVUE 2025-1
- Jana Havrdová: Na lívancích ujíždím!
- GastroMix: Informace z domova i ze světa
- Symposium Culinary Prague: Za 10 let 110 hvězd Michelin!
- Tre ndy pokrm: Bažantí prsa
- Reportáž: Kapra s wasabi nebo raději se šalotkovou omáčkou s kaviárem?
- Světoznámé ikonické pokrmy: Coulibiac
- Reportáž: Češka zabodovala až v dalekém Singapuru!
- FANY tipy: Jelení ossobuco a škubánky
- Více o známém: Kořenová zelenina III. – řepa
- Téma: Konzervované potraviny v profesionální gastronomii
- FANY Gastroservis: SIAL – epicentrum gastronomie
- Pivoznalství: Pivovar Olešná
- Sladké pábení: Podzimní nejen francouzské laskominy
- Krok za krokem: Bramborové šišky
- Baristika: Kavárna a její základní nabídka nápojů z kávy
- Soutěž: Tři dny olomouckého soutěžení
- Gastronomie v historii: Hotel Alcron – symbol i pojem
- Soutěž: o dva značkové extra panenské olivové oleje!
- Kalendář gastronomických akcí
Fany Info REVUE kombinuje profesionální odbornost s čtivou formou a komplexně se věnuje dění v gastronomickém segmentu. Představuje nové produkty a služby, inspiruje kulinářskými nápady ze světa i z naší republiky a přináší podnětné reportáže z významných mezinárodních nebo domácích soutěží.
V každém čísle nechybí jak výrazné aktuální téma, tak profily kuchařských či cukrářských celebrit. Odborné texty doplněné ilustrativní grafikou střídají odlehčené materiály jako například zprávy a novinky z gastronomické scény, receptury moderních pokrmů s vizuálním průvodcem přípravou, vínoznalství, zkušenosti našich kulinářských odborníků v zahraničí, zbožíznalství o jednotlivých surovinách, baristika, dění v profesních svazích a organizacích, informace o nealkoholických nápojích, moderní technologie v praxi, historické gastronomické ohlédnutí, čtyřměsíční kalendář gastronomických akcí a mnoho dalších podnětných a inspirativních článků.
Vychází periodicky 4× ročně (v lednu, dubnu, červenci a říjnu), takže respektuje gastronomickou sezónnost.