2024-4

Fany Info REVUE 2024-4

  • Jana Havrdová: Máme rádi, když lidé jídlo dělají s láskou.
  • GastroMix: Informace z domova i ze světa
  • Etela: Těm, kteří pomoc potřebují!
  • Baristika: World of coffee Copenhagen
  • Více o známém: Kořenová zelenina II . – pastinák a ředkve
  • Krok za krokem: Žabí stehýnka
  • s estragonovým krémem a chřestem
  • Pivoznalství: Karlovský pivovar Velké Karlovice
  • FANY tipy: Kukuřičná polévka
  • Téma: Lanýže a další houby v profesionální kuchyni
  • Světoznámé ikonické pokrmy: Guláš
  • Reportáž: Vojtovo netradiční menu
  • Trendy pokrm: Wellington z jelena
  • Sladké pábení: Jak inovace formují budoucnost sladkostí II .
  • ReGaKon: Mace Tábor
  • FANY tipy: Filírované kachní prsíčko
  • Gastronomie v historii: Kavárna na hlavní třídě
  • Soutěž o osmnáctiletou skotskou whisky!
  • Kalendář gastronomických akcí

Fany Info REVUE kombinuje profesionální odbornost s čtivou formou a komplexně se věnuje dění v gastronomickém segmentu. Představuje nové produkty a služby, inspiruje kulinářskými nápady ze světa i z naší republiky a přináší podnětné reportáže z významných mezinárodních nebo domácích soutěží.

V každém čísle nechybí jak výrazné aktuální téma, tak profily kuchařských či cukrářských celebrit. Odborné texty doplněné ilustrativní grafikou střídají odlehčené materiály jako například zprávy a novinky z gastronomické scény, receptury moderních pokrmů s vizuálním průvodcem přípravou, vínoznalství, zkušenosti našich kulinářských odborníků v zahraničí, zbožíznalství o jednotlivých surovinách, baristika, dění v profesních svazích a organizacích, informace o nealkoholických nápojích, moderní technologie v praxi, historické gastronomické ohlédnutí, čtyřměsíční kalendář gastronomických akcí a mnoho dalších podnětných a inspirativních článků.

Vychází periodicky 4× ročně (v lednu, dubnu, červenci a říjnu), takže respektuje gastronomickou sezónnost.

 

Archiv

2024-3

Fany Info 2024-3

2024-2

Fany Info 2024-2

2024-1

Fany Info 2024-1