Fany Info REVUE 2024-4
- Jana Havrdová: Máme rádi, když lidé jídlo dělají s láskou.
- GastroMix: Informace z domova i ze světa
- Etela: Těm, kteří pomoc potřebují!
- Baristika: World of coffee Copenhagen
- Více o známém: Kořenová zelenina II . – pastinák a ředkve
- Krok za krokem: Žabí stehýnka
- s estragonovým krémem a chřestem
- Pivoznalství: Karlovský pivovar Velké Karlovice
- FANY tipy: Kukuřičná polévka
- Téma: Lanýže a další houby v profesionální kuchyni
- Světoznámé ikonické pokrmy: Guláš
- Reportáž: Vojtovo netradiční menu
- Trendy pokrm: Wellington z jelena
- Sladké pábení: Jak inovace formují budoucnost sladkostí II .
- ReGaKon: Mace Tábor
- FANY tipy: Filírované kachní prsíčko
- Gastronomie v historii: Kavárna na hlavní třídě
- Soutěž o osmnáctiletou skotskou whisky!
- Kalendář gastronomických akcí
Fany Info REVUE kombinuje profesionální odbornost s čtivou formou a komplexně se věnuje dění v gastronomickém segmentu. Představuje nové produkty a služby, inspiruje kulinářskými nápady ze světa i z naší republiky a přináší podnětné reportáže z významných mezinárodních nebo domácích soutěží.
V každém čísle nechybí jak výrazné aktuální téma, tak profily kuchařských či cukrářských celebrit. Odborné texty doplněné ilustrativní grafikou střídají odlehčené materiály jako například zprávy a novinky z gastronomické scény, receptury moderních pokrmů s vizuálním průvodcem přípravou, vínoznalství, zkušenosti našich kulinářských odborníků v zahraničí, zbožíznalství o jednotlivých surovinách, baristika, dění v profesních svazích a organizacích, informace o nealkoholických nápojích, moderní technologie v praxi, historické gastronomické ohlédnutí, čtyřměsíční kalendář gastronomických akcí a mnoho dalších podnětných a inspirativních článků.
Vychází periodicky 4× ročně (v lednu, dubnu, červenci a říjnu), takže respektuje gastronomickou sezónnost.