2025-1

Fany Info REVUE 2025-1

  • Jana Havrdová: Na lívancích ujíždím!
  • GastroMix: Informace z domova i ze světa
  • Symposium Culinary Prague: Za 10 let 110 hvězd Michelin!
  • Tre ndy pokrm: Bažantí prsa
  • Reportáž: Kapra s wasabi nebo raději se šalotkovou omáčkou s kaviárem?
  • Světoznámé ikonické pokrmy: Coulibiac
  • Reportáž: Češka zabodovala až v dalekém Singapuru!
  • FANY tipy: Jelení ossobuco a škubánky
  • Více o známém: Kořenová zelenina III. – řepa
  • Téma: Konzervované potraviny v profesionální gastronomii
  • FANY Gastroservis: SIAL – epicentrum gastronomie
  • Pivoznalství: Pivovar Olešná
  • Sladké pábení: Podzimní nejen francouzské laskominy
  • Krok za krokem: Bramborové šišky
  • Baristika: Kavárna a její základní nabídka nápojů z kávy
  • Soutěž: Tři dny olomouckého soutěžení
  • Gastronomie v historii: Hotel Alcron – symbol i pojem
  • Soutěž: o dva značkové extra panenské olivové oleje!
  • Kalendář gastronomických akcí