2022-2

Fany Info REVUE 2022-2

  • Eva Čerešňáková: V podstatě vše, co vydělám, utratím za cestování a jídlo
  • GastroMIX
  • Zahraniční zkušenosti: V Manchesteru a Londýně praxe k nezaplacení
  • Sladké pábení: Sorry – pečeme jinak
  • Krok za krokem: Kachní prso sous-vide
  • Pivoznalství: Únětický pivovar
  • GastroTechno: Konvektomat – takřka nepostradatelný pomocník
  • FANY tipy: Hráškový krém s pěnou z gorgonzoly a lososovým pstruhem
  • ReGaKon: Bistro na dvou kolech
  • Téma: Veganská a vegetariánská strava součástí moderní gastroscény
  • Můj názor: Albert Hauptmann
  • Baristika: Vedlejší produkty kávovníku a kávy jako udržitelné nové suroviny
  • Více o známém: Nejjednodušší těsto na světě
  • FANY Gastroservis: Ticho, klapka, točíme!
  • Gastronomie v historii: České cukrářské umění do roku 1948
  • Soutěž
  • Kalendář gastronomických akcí