Fany Info REVUE 2022-2
- Eva Čerešňáková: V podstatě vše, co vydělám, utratím za cestování a jídlo
- GastroMIX
- Zahraniční zkušenosti: V Manchesteru a Londýně praxe k nezaplacení
- Sladké pábení: Sorry – pečeme jinak
- Krok za krokem: Kachní prso sous-vide
- Pivoznalství: Únětický pivovar
- GastroTechno: Konvektomat – takřka nepostradatelný pomocník
- FANY tipy: Hráškový krém s pěnou z gorgonzoly a lososovým pstruhem
- ReGaKon: Bistro na dvou kolech
- Téma: Veganská a vegetariánská strava součástí moderní gastroscény
- Můj názor: Albert Hauptmann
- Baristika: Vedlejší produkty kávovníku a kávy jako udržitelné nové suroviny
- Více o známém: Nejjednodušší těsto na světě
- FANY Gastroservis: Ticho, klapka, točíme!
- Gastronomie v historii: České cukrářské umění do roku 1948
- Soutěž
- Kalendář gastronomických akcí