Fany Info REVUE 2021-1
- Markéta Kopečková: Z vysokoškolských studií do špičkové cukrárny
- FANY tipy: Dušený jelení krk
- FANY Gastroservis: Veřejná výzva Vládě ČR
- FANY Gastroservis: Zachraň pražskou hospodu!
- Soutěž: KU Young Chefs – Šance pro mladé profesionály
- Vínoznalství: Návrat zmizelých vinic XI.
- Můj názor: Kateřina Kotíková
- Baristika: Myanmarské opojné kávárny
- Krok za krokem: Grilovaný steak z vepřové kotlety
- Téma: Knedlíky byly, jsou a budou!
- Více o známém: Bez koření není vaření
- Sladké pábení: Potravinové alergie a intolerance v cukrařině
- Vzdálené kuchyně: Thajsko – království lepkavé rýže
- Gastronomie v historii: Ladislav Koreček
- Trendy pokrm: Pečená hovězí žebra