2021-1

Fany Info REVUE 2021-1

  • Markéta Kopečková: Z vysokoškolských studií do špičkové cukrárny
  • FANY tipy: Dušený jelení krk
  • FANY Gastroservis: Veřejná výzva Vládě ČR
  • FANY Gastroservis: Zachraň pražskou hospodu!
  • Soutěž: KU Young Chefs – Šance pro mladé profesionály
  • Vínoznalství: Návrat zmizelých vinic XI.
  • Můj názor: Kateřina Kotíková
  • Baristika: Myanmarské opojné kávárny
  • Krok za krokem: Grilovaný steak z vepřové kotlety
  • Téma: Knedlíky byly, jsou a budou!
  • Více o známém: Bez koření není vaření
  • Sladké pábení: Potravinové alergie a intolerance v cukrařině
  • Vzdálené kuchyně: Thajsko – království lepkavé rýže
  • Gastronomie v historii: Ladislav Koreček
  • Trendy pokrm: Pečená hovězí žebra