2019-2

Fany Info REVUE 2019-2

  • MUDr. Roman Kufa: Snažím se jíst zdravě.
  • GastroMIX: Informace z domova i ze světa
  • FANY Gastroservis: FANY workshop jubilejní
  • Trendy pokrm: Ovčí brynza, filo, brambor, špičaté zelí
  • Soutěže: Lyon a Rimini – úspěchy českých gastronomů
  • Baristika: FIKAní Švédi a pauza na kávu
  • Krok za krokem: Celer v hlíně, omáčka z kvásku, libečkový olej
  • Vínoznalství: Návrat zmizelých vinic V.
  • Téma: Španělsko v profesionální kuchyni
  • Více o známém: Z moře až na talíř
  • Reportáž: Variace na maso, maso, maso
  • Můj názor: Petr Hajný
  • Vzdálená kuchyně: Mauricius
  • FANY tipy: Dýňový cheesecake s pomerančem a čokoládou
  • Soutěž: Gastro Labe pod brněnskou nadvládou
  • FANY Gastroservis: Recepty v pohybu VIII.
  • Sladké pábení: Hmyzí dezert
  • Kuchařské osobnosti české gastronomie: Antonín Vojáček
  • Kalendář gastronomických akcí: Duben – červen 2019