Fany Info REVUE 2019-2
- MUDr. Roman Kufa: Snažím se jíst zdravě.
- GastroMIX: Informace z domova i ze světa
- FANY Gastroservis: FANY workshop jubilejní
- Trendy pokrm: Ovčí brynza, filo, brambor, špičaté zelí
- Soutěže: Lyon a Rimini – úspěchy českých gastronomů
- Baristika: FIKAní Švédi a pauza na kávu
- Krok za krokem: Celer v hlíně, omáčka z kvásku, libečkový olej
- Vínoznalství: Návrat zmizelých vinic V.
- Téma: Španělsko v profesionální kuchyni
- Více o známém: Z moře až na talíř
- Reportáž: Variace na maso, maso, maso
- Můj názor: Petr Hajný
- Vzdálená kuchyně: Mauricius
- FANY tipy: Dýňový cheesecake s pomerančem a čokoládou
- Soutěž: Gastro Labe pod brněnskou nadvládou
- FANY Gastroservis: Recepty v pohybu VIII.
- Sladké pábení: Hmyzí dezert
- Kuchařské osobnosti české gastronomie: Antonín Vojáček
- Kalendář gastronomických akcí: Duben – červen 2019