2018-4

Fany Info REVUE 2018-4

  • Radka Rosická: Snažím se přemýšlet o tom, co jím!
  • GastroMIX: Informace z domova i ze světa
  • Soutěž: Poprvé a hned velkolepě
  • Trendy pokrm: Grilovaný jelení hřbet
  • FANY Gastroservis: Menu s unikátní parmskou šunkou
  • Vínoznalství: Návrat zmizelých vinic III.
  • Krok za krokem: Líčka na zelenině
  • Baristika: Dánsko – země kávy a štěstí
  • Téma: Brambory – součást naší kultury
  • Můj názor: Petr Novotný
  • Reportáž: Symposium Culinary Prague
  • Více o známém: Maso v profesionální kuchyni – zvěřina
  • Vzdálené kuchyně: Ekvádor
  • FANY Gastroservis: Recepty v pohybu VI.
  • Seminář: Z lesa až na stůl
  • Sladké pábení: Velkolosinské pralinky
  • FANY tipy: Vepřová kotleta tomahawk
  • Prezidentská gastronomie: Miloš Zeman
  • Kalendář gastronomických akcí: říjen 2018 – leden 2019