2017-4

Fany Info REVUE 2017-4

  • Šárka Strachová: Nebojme se nadechnout
  • GastroMIX: Informace z domova i ze světa
  • FANY Gastroservis: V dýňovém království
  • Krok za krokem: Hovězí tatarák s avokádovou majonézou
  • Reportáž: CIA – pohled pod pokličku
  • Trendy pokrm: Perlička, pohanková kroketa, řapíkatý celer, ostružiny, omáčka Marsala
  • Víno v restauračním provozu: Vyznat se ve víně
  • Můj názor: Rudolf Doležal
  • Téma: Čaj a čajová kultura
  • Tipy FANY: Dušené hovězí žebro na červeném víně
  • FG podporuje: Více než milión korun potřebným
  • Můj názor: Zdeněk Matějíček
  • Baristika: Berlínem za vůní kávy
  • Sladké pábení: Mon Macaron – trocha Francie v Čechách
  • Více o známém: Maso v profesionální kuchyni
  • Reportáž: Tradiční svíčková v italských Dolomitech
  • FANY Gastroservis: Recepty v pohybu III.
  • Prezidentská gastronomie: Gustáv Husák
  • Kalendář gastronomických akcí: říjen 2017 – leden 2018