2017-3

Fany Info REVUE 2017-3

  • Aleš Háma: Jsem zatížený na tapas!
  • GastroMIX: Informace z domova i ze světa
  • FANY Gastroservis: FANY letní grilování
  • Krok za krokem: Bílý chřest, pěna ze spáleného másla, pražská šunka
  • Baristika: Vietnam – řízená produkce
  • FANY Gastroservis: Recepty v pohybu II.
  • Víno v restauračním provozu: Cesta od vinaře až na stůl
  • Téma: Hamburger – kult z USA
  • Můj názor: Jindřich Krausz
  • Seminář: Moderní catering
  • Trendy pokrm: XXL Macarons
  • FANY Gastroservis: Coloryn – špičkové iberské vepřové
  • Tipy FANY: Pečené iberské vepřové
  • Vzdálená kuchyně: Netopýři na talíři
  • Více o známém: Med – tekuté zlato
  • Rozhovor: Delta Cafés v České republice
  • Sladké pábení: PunkRockCakes – úspěšná značka
  • FANY Gastroservis: Rozmanitý svět dýní
  • Prezidentská gastronomie: Ludvík Svoboda
  • Kalendář gastronomických akcí: červenec – říjen 2017