Fany Info REVUE 2024-4
- Jana Havrdová: Máme rádi, když lidé jídlo dělají s láskou.
- GastroMix: Informace z domova i ze světa
- Etela: Těm, kteří pomoc potřebují!
- Baristika: World of coffee Copenhagen
- Více o známém: Kořenová zelenina II . – pastinák a ředkve
- Krok za krokem: Žabí stehýnka
- s estragonovým krémem a chřestem
- Pivoznalství: Karlovský pivovar Velké Karlovice
- FANY tipy: Kukuřičná polévka
- Téma: Lanýže a další houby v profesionální kuchyni
- Světoznámé ikonické pokrmy: Guláš
- Reportáž: Vojtovo netradiční menu
- Trendy pokrm: Wellington z jelena
- Sladké pábení: Jak inovace formují budoucnost sladkostí II .
- ReGaKon: Mace Tábor
- FANY tipy: Filírované kachní prsíčko
- Gastronomie v historii: Kavárna na hlavní třídě
- Soutěž o osmnáctiletou skotskou whisky!
- Kalendář gastronomických akcí
Fany Info REVUE combines professional expertise with a readable form and takes a comprehensive look at the gastronomic segment. It introduces new products and services, inspires with culinary ideas from around the world and from our republic, and brings inspirational reports from major international or national competitions.
In each issue, there is both a distinct topical theme and profiles of cook and confectionery celebrities. Expert texts accompanied by illustrative graphics alternate with lightweight materials such as news and news from the gastronomic scene, recipes of modern dishes with visual guide to preparation, wine knowing, experience of our culinary experts abroad, goods knowing about the particular ingredients, baristics, activities of proffesional associations and organizations, non-alcoholic beverages, modern technologies in practice, history of gastronomy, a four-month calendar of gastronomic events and many other inspiring and inspirational articles.
It is published 4 times a year (in January, April, July and October) - it respects gastronomical seasonality.